Close Menu

Profil preduzeća

Preduzeće Mašinokop postoji od 2001 godine, kao porodična firma. Sa timom koji neprestano raste i razvija se, kao i politikom konstatnog i ciljanog ulaganja u mehanizaciju i opremu, i firma Mašinokop se neprestano razvija i postaje jedan od lidera u izvođenju hidrotehničkih objekata u zemlji. Od male porodične firme lokalnog karaktera postaje ozbiljna građevinska firma zahvaljujući predanom pristupu poslu i primeni novih metodologija i materijala.

Osnovna delatnost firme je:

Mašinokop čini preko 100 zaposlenih radnika različitih struka. Poseduje veliku licencu izdatu od Ministarstva za kapitalne investicije za izvođenje hidrotehničkih objekatakao višeličnih licenci zaposlenih inženjera za odgovorne izvođačeradova i projektante iz oblasti visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnjei licence angažovanih inženjera mašinske, geodetske i elektro struke.

U cilju veće i bolje bezbednosti i zdravlja zaposlenih, kao i zaštite životne sredine, Mašinokop d.o.o. zapošljava lice zaduženo za bezbednost i zdravlje na radu i diplomiranog ekologa.

Poseduje sertifikovani integrisani sistem menadžmenta prema zahtevima standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018.

Mašinokop uživa ugled među investitorima zbog svoje pouzdanosti i istrajnosti u najtežim zadacima, ali i zbog spremnosti i zelje da izađe u susret svim dodatnim zahtevima kako bi kvalitet uvek bio zadovoljen.

Top